2022-01-03 08:33:50• hírek • Szatmár.ro

Kiadvány a láp ékkövéről és falinaptár kapható ingyenesen Kaplonyban

Négynyelvű album jelent meg a tavalyi év végén. A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközpont, valamint Kaplony község önkormányzata gondozásában megjelent a turisztikai kiadvány.

A nyolcvan oldalas kötet egy-egy darabját minden kaplonyi háztulajdonos megkaphatja – bérmentve! Házszámonként egyet – ennek érdekében fel kell keresni a hivatalt, és ott át lehet venni a kiadványt. Mivel többen jelezték, hogy a nagy év végi rohanásban nem volt idejük befáradni érte, ezen a héten, azaz 2022. január 7-éig még át lehet venni az albumot, ugyancsak a polgármesteri hivatalban.

A megmaradó darabokból kap a római katolikus és a református egyházi közösség, illetőleg a polgármesteri hivatal. Az idelátogatóknak osztogathatják majd ki, hogy emlékkel távozzanak Kaplonyból, hogy odahaza is visszatérhessenek a Láp Ékkövéhez.

Még van falinaptár is

Bár az önkormányzat nemrégiben a falu valamennyi portájára eljuttatott egy-egy falinaptárat, többen jelezték, hogy örülnének még egy példánynak. Nos, pár tucat maradt, bárkinek szívesen adnak, mindössze be kell érte fáradni a községházára.

A kaplonyiak számára ingyenes naptáron, melynek költségeit idén a Kaplonyi Polgármesteri Hivatal biztosította, Vágányik Máriusz csodálatos képalkotásai láthatók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: